Vpogled v novo cepivo in globalno dogajanje

E-knjiga “Vpogled v novo cepivo in globalno dogajanje”

je namenjena tistim, ki želijo temeljito pristopiti k raziskovanju novega cepiva in ozadja globalnega dogajanja.

Si se pripravljen opolnomočiti z znanjem in zdravje vzeti v svoje roke?

Potem si še danes zagotovi dostop do najbolj perečih vprašanj in odgovorov!

V ZNANJU JE MOČ!

 • Ti je zdravje na prvem mestu?
 • Si se pripravljen temeljito poučiti o novem cepivu in C.O.V.I.D.U-19?
 • Te zanimata namen in ozadje pandemije?

Potem je ta e-knjiga naravnost zate!

NE ODLAŠAJ in še DANES prejmi odgovore na najbolj pereča vprašanja, na podlagi katerih boš ZAGOTOVO sprejel PRAVO ODLOČITEV zase in svojo družino, s katero boš popolnoma POMIRJEN.

O AVTORICI

Urška Šorn

Urška Šorn je mama dveh otrok, velika ljubiteljica narave in predana raziskovalka naravnih pristopov k zdravju, ki človeku omogočajo optimalno počutje v lastnem telesu.

Zdravje je njena največja vrednota, zato se je zaradi pričakovanja prvega otroka leta 2018 lotila temeljite in poglobljene raziskave cepiv in jo predstavila v e-knjigi “So cepiva prava izbira?”, leta 2020 pa se je zaradi vedno bolj vprašljivih ukrepov in resnih stranskih učinkov po cepljenju bližnje sorodnice, odločila, da se poglobi tudi v raziskovanje pandemije in novega takoimenovanega cepiva.

To e-knjigo je sestavila v prvi vrsti zaradi sebe in svoje družine, saj čuti, da je njena dolžnost kot mama zaščititi zdravje svojih otrok, zato je ta priročnik njena »bojna oprema«, ki jo lahko uporabi v situacijah, ko se je potrebno postaviti zase in svojo družino.

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko e-knjigo o cepivih napiše nekdo, ki ni strokovnjak na tem področju (imunolog, zdravnik)?

Urška je kreatorka te e-knjige, ni pa avtorica vsebine. Sestavila je poročilo, zbirko člankov, študij, dokumentov, ki jih je zbrala med raziskovanjem te teme, ker kot mama čuti, da je njena dolžnost v prvi vrsti zaščititi zdravje svojih otrok in narediti raziskavo na tem področju ne glede na izobrazbo.

Urška je po izobrazbi učiteljica in vsa leta študija na Filozofski fakulteti, kjer je bilo za večino izpitov treba preučiti več sto strani, so jo naučila ločiti pomembno od nepomembnega, poplavo informacij strniti v pregledno jedrnato obliko in si s pomočjo asociacij, grafičnih podob, barv zapomniti informacije. Vse te veščine je uporabila v e-knjigi, ki pomembne informacije, potrebne za sprejem premišljene odločitve, razloži na preprost in jedrnat način.

Na tržišču je kar nekaj knjig o cepivih, ki so jih napisali avtorji brez medicinske izobrazbe, a prav tako vsebujejo znanstvene trditve in so polno opremljene z viri. Npr. knjiga Otroštvo brez cepiv avtorice Wendy Lydall (po izobrazbi antropologinja).

Zakaj e-knjiga ni brezplačna?

E-knjiga je plačljiva zaradi treh razlogov:

1) Četudi nekaj dobite zastonj, se zadaj vedno skrivajo stroški, zato nič ni brezplačno. Na primer, če dobite zastonj e-knjigo, je ta podjetnik še vedno moral plačati domeno, strežnika za spletno stran, programerja, oblikovalca e-knjige, lektorja, promocijo in tako naprej. Na tem mestu je omembe vredno, da tudi cepljenje na primer ni brezplačno. Plačujemo ga vsi davkoplačevalci.

2) Velikokrat nimamo odnosa do nečesa, kar dobimo brezplačno in tega ne znamo primerno ceniti. Ko v nekaj investiramo denar, v to damo tudi več energije in posledično prejmemo več, vrednost se poveča. Pokažemo tudi večji interes in bolj zavzeto srkamo informacije. Komur je zdravje vrednota, bo vanj pogumno investiral čas, denar in energijo, kar je pogoj za dosego uspešnega rezultata.

3) E-knjiga ni namenjena vsem, ampak le tistim, ki se iskreno želijo izobraziti, se soočiti z določenimi zakoreninjenimi prepričanji o cepivih in so pripravljeni za zdravje svojih otrok storiti vse, saj jim je to najpomembnejša vrednota. Če je gradivo dostopno vsem, lahko pride v neprave roke, do zlorabe informacij, blatenja in tako naprej.

Kako vem, ali so informacije in viri v e-knjigi točni, resnični?

V e-knjigi so navedene informacije in viri, ki jih je avtorica ocenila kot verodostojne in resnične, kar pa ne pomeni, da morate verjeti vsemu, kar je napisano in da je to vaša resnica.

Namen e-knjige je vzbuditi interes, radovednost, motivacijo po nadaljnjem raziskovanju, predvsem pa prebuditi zavedanje, da prelaganje odgovornosti o pomembnih odločitvah na kogarkoli zunaj nas, ni prava pot.

TS Eliot je modro rekel: »Srce in um imata najkrajšo razdaljo (25 cm), a najdaljšo pot.«

Kako pa začutiti, kaj je v skladu z našimi vrednotami, našo resnico in katera je prava odločitev? Nekaj nasvetov lahko najdete v zaključni besedi e-knjige.

NAMEN E-KNJIGE

 • Izobraževati in ozaveščati ljudi, ki želijo osebno pristopiti k raziskovanju vprašanj o takoimenovanem cepivu proti c.o.v.i.d.u-19 in ozadja globalnega dogajanja.
 • Pomagati sprejeti odgovorno, premišljeno odločitev o takoimenovanem cepljenju in ukrepih na podlagi najširšega nabora kakovostnih informacij.
 • Poučiti se o drugi plati zgodbe o takoimenovanem cepivu in virusu c.o.v.i.d-19, ki je mediji večinoma ne prikazujejo.
 • Opolnomočiti se z znanjem, ki je potrebno za zaščito zdravja, vrednot in temeljnih človekovih pravic.
 • Prebuditi zavedanje, da je naše telo nedotakljivo in da je zdravje naša odgovornost.

MNENJA BRALCEV

Tone Rupnik

Z navdušenjem sem prebral e-knjigo o tem nenavadno pametnem virusu, ki zdaj že ciklično pozna našo “človeško naravo in potrebe” – razume in dopušča epidemiološke izjeme v času našega vsakoletnega dopusta na morju, vse naše praznike in lokalne fešte, športna tekmovanja, kjer se dovoljuje objemanje, pljuvanje, poljubljanje …

No, pol-šalo na stran – na tem mestu moram res pohvaliti avtorico Urško Šorn za analitično-enciklopedično zbrane zelo uporabne informacije, ki vsebujejo človeško logično-racionalno skepso, nasvete in dobronamerne sugestije. E-knjiga učinkovito posega v vse epidemiološko relevantne aspekte covid problematike, torej, zdravstveno-biološke, moralno-etične in tudi pravne. Virus nam je tako nasilno vdrl in spremenil življenje, da je potreba po taki vrste literaturi res nadvse aktualna.

V ZNANJU JE MOČ!

 • Ti je zdravje na prvem mestu?
 • Si se pripravljen temeljito poučiti o novem cepivu in C.O.V.I.D.U-19?
 • Te zanimata namen in ozadje pandemije?

Potem je ta e-knjiga naravnost zate!

NE ODLAŠAJ in še DANES prejmi odgovore na najbolj pereča vprašanja, na podlagi katerih boš ZAGOTOVO sprejel PRAVO ODLOČITEV zase in svojo družino, s katero boš popolnoma POMIRJEN.