Si želiš najboljše za svojega otroka?

Si se pripravljen celovito poučiti o cepivih? Sprejmi premišljeno in ozaveščeno odločitev in si še danes prenesi e-knjigo “So cepiva prava izbira?”

URŠKIN PROFIL

Urška Šorn je mama dveh otrok, velika ljubiteljica narave in predana raziskovalka naravnih pristopov k zdravju, ki človeku omogočajo optimalno počutje v lastnem telesu. Zdravje je njena največja vrednota oz. bogastvo, zato uživa v raziskovanju možnosti naravnega zdravljenja, zdravega življenjskega sloga, povezavi zdravja z našim mišljenjem, proučevanju vzrokov bolezni in samoozdravitvenih sposobnosti človeka. 

Pred rojstvom prvega sina se je znašla pred pomembno dilemo: “Cepiti ali ne?” Njen detektivski duh ji ni dal miru, zato je vsako prosto minuto posvetila raziskovanju te obsežne teme.Nekega večera sta z možem gledala film “Vaxxed”, ki se je je tako dotaknil, da več noči ni mogla spati. Ko je osebno spoznavala vedno več mamic s cepivi poškodovanih otrok in opazila, da je to tabu tema, o kateri se na glas ne sme govoriti, se je odločila, da glede tega nekaj stori.

urska-and-baby.jpeg

POGOSTA VPRAŠANJA

Urška je kreatorka te e-knjige, ni pa avtorica vsebine. Sestavila je poročilo, zbirko člankov, študij, dokumentov, ki jih je zbrala med raziskovanjem te teme, ker kot mama čuti, da je njena dolžnost v prvi vrsti zaščititi zdravje svojih otrok in narediti raziskavo na tem področju ne glede na izobrazbo.

Urška je po izobrazbi učiteljica in vsa leta študija na Filozofski fakulteti, kjer je bilo za večino izpitov treba preučiti več sto strani, so jo naučila ločiti pomembno od nepomembnega, poplavo informacij strniti v pregledno jedrnato obliko in si s pomočjo asociacij, grafičnih podob, barv zapomniti informacije. Vse te veščine je uporabila v e-knjigi, ki pomembne informacije, potrebne za sprejem premišljene odločitve, razloži na preprost in jedrnat način.

Na tržišču je kar nekaj knjig o cepivih, ki so jih napisali avtorji brez medicinske izobrazbe, a prav tako vsebujejo znanstvene trditve in so polno opremljene z viri. Npr. knjiga Otroštvo brez cepiv avtorice Wendy Lydall (po izobrazbi antropologinja).

E-knjiga je plačljiva zaradi treh razlogov:

1) Četudi nekaj dobite zastonj, se zadaj vedno skrivajo stroški, zato nič ni brezplačno. Na primer, če dobite zastonj e-knjigo, je ta podjetnik še vedno moral plačati domeno, strežnika za spletno stran, programerja, oblikovalca e-knjige, lektorja, promocijo in tako naprej. Na tem mestu je omembe vredno, da tudi cepljenje na primer ni brezplačno. Plačujemo ga vsi davkoplačevalci.

2) Velikokrat nimamo odnosa do nečesa, kar dobimo brezplačno in tega ne znamo primerno ceniti. Ko v nekaj investiramo denar, v to damo tudi več energije in posledično prejmemo več, vrednost se poveča. Pokažemo tudi večji interes in bolj zavzeto srkamo informacije. Komur je zdravje vrednota, bo vanj pogumno investiral čas, denar in energijo, kar je pogoj za dosego uspešnega rezultata.

3) E-knjiga ni namenjena vsem, ampak le tistim, ki se iskreno želijo izobraziti, se soočiti z določenimi zakoreninjenimi prepričanji o cepivih in so pripravljeni za zdravje svojih otrok storiti vse, saj jim je to najpomembnejša vrednota. Če je gradivo dostopno vsem, lahko pride v neprave roke, do zlorabe informacij, blatenja in tako naprej.

V e-knjigi so navedene informacije in viri, ki jih je avtorica ocenila kot verodostojne in resnične, kar pa ne pomeni, da morate verjeti vsemu, kar je napisano in da je to vaša resnica.

Namen e-knjige je vzbuditi interes, radovednost, motivacijo po nadaljnjem raziskovanju, predvsem pa prebuditi zavedanje, da prelaganje odgovornosti o pomembnih odločitvah na kogarkoli zunaj nas, ni prava pot.

TS Eliot je modro rekel: »Srce in um imata najkrajšo razdaljo (25 cm), a najdaljšo pot.«

Kako pa začutiti, kaj je v skladu z našimi vrednotami, našo resnico in katera je prava odločitev? Nekaj nasvetov lahko najdete v zaključni besedi e-knjige.

ZA KOGA JE TA E-KNJIGA?

E-knjiga “So cepiva prava izbira?” je bralcu prijazna knjiga, namenjena odločenim in pogumnim staršem, ki želijo sprejeti premišljeno odločitev o cepljenju svojih otrok in vsem, ki:

-so se znašli pred pomembnim vprašanjem “Cepiti ali ne cepiti?”

-nimajo časa oz. volje prebirati gore literature o cepljenju in iščejo v vsej zmedi nasprotujočih si informacij jasno, preprosto, a istočasno z dokazi podkrepljeno razlago,

-iščejo konkretne nasvete za zdravljenje poškodb po cepivih.

ZA KOGA NI TA E-KNJIGA?

E-knjiga “So cepiva prava izbira?” ni namenjena tistim, ki:

– jim zdravje ni tako zelo pomembna vrednota oz. prioriteta, da bi bili vanjo pripravljeni vložiti čas, sredstva in energijo,

-niso pripravljeni prevzeti odgovornosti za zdravje svojih otrok in za posledice svojih odločitev, zato raje krivijo medicinsko ali znanstveno avtoriteto,

-so prepričani, da je edina resnica to, kar prikazujejo mediji in ne vidijo širše slike.

MNENJA BRALCEV

Kako vedeti, ali so cepiva prava izbira?​

Pravo odločitev za svojo družino lahko sprejmeš le tako, da spoznaš OBE STRANI cepljenja.

Če si vedoželjna in pripravljena spoznati še drugo plat cepiv, potem je ta e-knjiga naravnost zate!

Ne odlašaj in še danes naroči e-knjigo, ki ti bo pomagala sprejeti PRAVO ODLOČITEV, s katero boš popolnoma pomirjena.

Shopping Cart
rojstnodnevna promocija

15 % POPUSTA S PROMO KODO!