Kako cepljenje vpliva na naše telo? (Dr. Neja Zupan)

Cepljenje ni tako nedolžno kot nam pripovedujejo in cepljeni imajo pogosto poškodbe na fizični in energijski ravni. Dr. Neja Zupan svetuje, kako zmanjšati stranske učinke po cepljenju in kako tuje snovi vplivajo na naše telo.

Poslušajte najin pogovor na Youtubu ali v podcastu Zvest sebi.

GOSTITELJICA (Urška Šorn)

Avtorica priročnika So cepiva prava izbira?, kreatorka vsebin o zdravju in osebni rasti, mama 2 otrok.

GOSTJA (dr. Neja Zupan)

🔸 Trenerka Osebne odličnosti (Nevro Lingvistično programiranje) z NLP certifikatom in diplomo NLP Univerze v Kaliforniji.

🔸 TFH Trenerka in CSO Terapevtka.

🔸 Mednarodno certificirana inštruktorica in svetovalka.

🔸 Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti, ki ima že več kot 20 let prakse na področju svetovanja iz naravnega zdravljenja.

🔸 Avtorica večih knjig (Z dotikom do zdravja, Prebudi najboljše v sebi ….) in programov (npr. Postani mojster svojega zdravja).

🔸 Lastnica licenc Reiki, Z dotikom do zdravja in certifikatov s področja bioresonance, kitajske medicine, ajurvede in kranio-sakralne terapije.

O njeni usposobljenosti ni dvoma, a več kot vsi certifikati, je vredno to, da je s pomočjo tega, kar uči, sama premagala raka in številne druge zdravstvene izzive. Odločila se je za naravno pot in zmagala. V 20 letih dela je k njej po pomoč prišlo veliko pacientov s poškodbami po cepljenju, zato pravi, da je najbolj varno cepljenje tisto, ki ga ni.

NEJIN KONTAKT

https://bisernica.si/

https://nejazupan.com/

Facebook stran: Bisernica Consulting – Vse darove imate v sebi

Telefon: +386 40 37 09 30

Email: tim@bisernica.si

Urška Šorn
Urška Šorn

Urška Šorn je mama dveh otrok, velika ljubiteljica narave in predana raziskovalka naravnih pristopov k zdravju, ki človeku omogočajo optimalno počutje v lastnem telesu.

Objav: 12

Napiši komentar